Video Alerte cu bombă în Rusia, în zi de doliu național. Aeroport paralizat la Moscova, oameni evacuați dintr-un mall în Sankt Petersburg

Data actualizării: Data publicării:
atac rusia
Alerte cu bombă în Rusia. Foto: Captură video X/NEXTA

Alerte cu bombă la Moscova și Sankt Petersburg, în ziua de doliu național după masacrul de la sala de spectacole Crocus City Hall. Un aeroport din capitala Moscovei a fost paralizat, duminică, după ce pasagerul unui avion a anunțat că are o bombă în rucsac. Iar în orașul natal al președintelui Vladimir Putin, mii de oameni au fost evacuați dintr-un centru comercial după ce un bărbat a anunțat că a pus o bombă în clădire.

Un centru comercial din Sankt Petersburg a fost evacuat. La fața locului au sosit geniștii, relatează presa rusă, citată de NEXTA. 

Un bărbat a afirmat că a plasat explozibili în clădire, ceea ce a dus la evacuare. Individul a fost reținut, dar nu a dezvăluit locația presupusului dispozitiv.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Pompierii, ambulanțele și forțele de ordine se află la fața locului.

Deocamdată nu au fost făcute declarații oficiale.

Alertă la un aeroport din Moscova

Pe aeroportul Sheremetyevo din Moscova, o pasageră a declarat că are o bombă în rucsac. 

Zborul spre Erevan a fost întârziat, deoarece personalul forțelor de ordine a desfășurat activități operaționale.

Polițiștii au reținut-o pe femeie, iar geniștii i-au verificat bagajele și au descoperit că alerta a fost falsă. 

Rusia respectă duminică o zi de doliu naţional după masacrul dintr-o sală de concerte din Moscova, cel mai sângeros atac pe teritoriul european revendicat de gruparea jihadistă Statul Islamic, în care au fost uciși cel puțin 143 de oameni. 

 

 

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri