Cel mai vânat operator de drone rus, Moise, responsabil de moartea a 500 de soldați ucraineni, a fost eliminat

Data actualizării: Data publicării:
soldat rus moise, portret alb negru
Soldatul rus cu nume de cod Moise ar fi responsabil de eliminarea a 500 de militari ucraineni. Sursă foto: X

Unul dintre cei mai vânați soldați ruși, cu nume de cod Moise, un operator de drone responsabil pentru moartea a circa 500 de militari ucraineni, a fost eliminat în regiunea Herson. Informația, care apare pe mai multe conturi de pe rețelele sociale rusești, ar fi fost confirmată chiar de soția victimei.

„Forțele de apărare ucrainene au lichidat unul dintre cei mai eficienți operatori ruși de drone FPV, cu indicativul Moise, în Krinki (regiunea Herson - n.r.). Acest lucru a fost raportat de mai multe canale pro-ruse, făcând referire la un mesaj care a apărut pe canalul lui Moise, postat de soția sa”, a anunțat contul War Translated pe rețeaua X.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Potrivit sursei citate, Moise ar fi fost „cel mai de succes operator FPV” rus, referire la dronele încărcate cu explozibili, cu ajutorul cărora sunt atacate ținte ale inamicului.

War Translated citează la rândul său surse de pe rețeaua socială rusească Telegram, unde mai multe conturi au relatat despre uciderea operatorului rus de drone. Informația ar fi fost confirmată chiar de soția lui Moise, pe canalul său de Telegram.

Sursele vorbesc de un palmares impresionant al operatorului de drone: circa 500 de sodați ucraineni eliminați, precum și 30 de ambarcațiuni scufundate.

Ultimul mesaj postat de Moise pe contul său de Telegram a fost în urmă cu două zile: „Este iad în Krinki...”.

Moise făcea campanii de strângere de fonduri pe rețelele sociale, pentru a cumpăra drone.

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri