Cine e Stormy Daniels, actrița de filme pentru adulți aflată în centrul inculpării lui Donald Trump

Data actualizării: Data publicării:
stormy daniels getty
Cine e Stormy Daniels, actița de filme pentru adulți aflată în centrul inculpării lui Donald Trump. Foto: GettyImages

Actrița de filme pentru adulți Stormy Daniels a susținut că a avut relații sexuale cu fostul președinte american Donald Trump și că a primit 130.000 de dolari în 2016, din fondurile de campanie ale lui Trump, pentru a ține relația secretă, relatează The Guardian. Din cauza acestei plăți, Trump a fost inculpat, devenind primul fost președinte al SUA care este pus oficial sub acuzare.

Pe numele ei real Stephanie Clifford, femeia născută în statul Louisiana a povestit că a fost crescută de o mamă neglijentă și că la vârsta de 9 ani a fost abuzată sexual de un bărbat mai în vârstă.

La 17 ani, ajunge dansatoare de striptease, după care intră în industria filmelor pentru adulți, unde a apărut în peste 150 de producții. Devine pe rând regizor, scenarist şi producător. În acest timp, se căsătorește cu trei colegi de platou, iar cu unul dintre ei are o fiică, născută în 2011.

În 2009, ajunge în politică, de partea republicanilor, dar s-a retras în ultima clipă de la Senat.

Stormy Daniels susține că în 2006, la un turneu de golf, l-a întâlnit pentru prima dată pe Trump, cu care a avut o aventură. Atunci, ea avea 27 de ani, iar el 60.

Ea a susținut că Trump a invitat-o la cină prin intermediul unui bodyguard, că mai târziu au făcut sex în camera lui de hotel, în ciuda faptului că era căsătorit cu actuala sa soție, Melania Trump, și că au rămas în legătură o vreme pentru că el i-a oferit un rol show-ul lui de televiziune, The Apprentice.

Cu toate acestea, după ce Trump a devenit candidat la alegerile prezidențiale, în 2016, relația sa cu Daniels s-a schimbat drastic.

Ea negocia un contract cu un post de televiziune, pentru a povesti despre relația sa sexuală cu Donald Trump, când a primit 130.000 de dolari pentru a păstra tăcerea asupra acestui subiect. Avocatul de atunci al lui Trump, Micahel Cohen, a făcut plata.

Trump a negat că ar fi avut relații sexuale cu Daniels și a spus că plata nu avea nicio legătură cu campania electorală.

Fostul avocat al lui Donald Trump, Michael Cohen, a recunoscut în justiţie că i-a plătit această sumă lui Stormy Daniels la cererea fostului președinte.

Trump a spus însă că această „tranzacţie privată” este legală.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri