„Cizmele broască” pe care le purta Prințul Harry în copilărie, reinventate de un celebru brand britanic

Data actualizării: Data publicării:
saboti broaste
JW Anderson, prezentare la Săptămâna Modei de la Milano, colecția toamnă/iarnă 2023-2024. Foto: Profimedia Images

Designerul Jonathan Anderson,  fondatorul casei de modă JW Anderson, a prezentat pe podiumul de la Milano, în cadrul evenimentului Săptămâna Modei, saboții în formă de broaște, o reinterpretare a faimoaselor cizme de ploaie Wellipets, pe care le purta prințul Harry în copilărie, relatează CNN. 

După ce a prezentat un clutch în formă de porumbei, o rochie de pește auriu demnă de covorul roșu, designerul nord-irlandez Jonathan Anderson a ales un nou animal pe care să-l aducă în atenția pasionaților de modă, la Săptămâna Modei de la Milano, colecția toamnă/iarnă 2023-2024. 

 „Saboții broaște”, în culori de galben, albastru și verde vicios, au fost fabricați în colaborare cu producătorii britanici de cizme de ploaie Wellipets, brandul britanic care a creat cizmele iconice cu broaște purtate de prințul Harry și prințul William când erau copii. O fotografie din 1987 cu cei doi în timp ce le purtau era făcută publică de ziarele britanice.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Pentru Anderson, referința culturală este „familiară”, liniștitoare și provine din „amintiri din copilărie”, a spus el într-un comunicat de presă. În loc de forma tipică a cizmei înalte a lui Wellipets, concepută inițial pentru copii, versiunea mai scurtă, cu slip-on a lui JW Anderson, seamănă cu un catâr.

saboti broaste
Jonathan Anderson reinventează cizmele de ploaie Wellipets. Foto: Profimedia Images

Produsul a fost primit cu entuziasm, deși saboții de cauciuc cu broaște nu ar fi prima opțiune pentru multe persoane. În mediul online reacțiile au fost pozitive până în acest moment și mulți internauți și-au exprimat dorința de a deține o pereche.

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri