Video Curaj nebun. Un tanc ucrainean atacă de unul singur pozițiile rușilor. Echipajul scapă ca prin minune

Data actualizării: Data publicării:
ezgif.com-optimize (5)

Imagini spectaculoase cu un tanc ucrainean care străbate un câmp lovit de artileria rusă și atacă pozițiile invadatorilor au fost publicate pe rețelele sociale. Echipajul tancului scapă ca prin minune de bombardamentul rușilor și se întoarce în siguranță.

Imaginile au fost surprinse din dronă și arată tancul ucrainean, cel mai probabil de producție sovietică, traversând un câmp în plin foc al artileriei ruse. După ce trage de mai multe ori spre pozițiile rușilor, tancul face cale întoarsă.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Filmarea a fost realizată în regiunea Donețk, pe linia frontului, în apropiere de localitatea Urozhaine pe care ucrainenii susțin că au eliberat-o de ocupația rusească.

Operațiunea riscantă a tanchiștilor ucraineni ar putea fi o strategie pentru a-i forța pe ruși să folosească artileria, astfel descoperindu-și pozițiile care mai apoi pot fi atacate de artileria ucraineană de la distanță.

Editor : R.K.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri