"Regele Youtube" spune că a refuzat o invitație pentru o expediție cu submersibilul Titan: "E înfricoșător"

Data actualizării: Data publicării:
MrBeast, pe numele real Jimmy Donaldson
MrBeast, pe numele real Jimmy Donaldson a refuzat o invitație pentru o expediție pe Titan. FOTO: Twitter

MrBeast, cunoscut în mediul online ca „Regele YouTube”, cu o avere estimată la peste 50 de milioane de dolari, a declarat că a fost și el invitat la o călătorie cu submersibilul Titan, dar că a refuzat, scrie CNN.

MrBeast, pe numele real Jimmy Donaldson, a postat duminică un mesaj pe care l-a primit și în care era invitat să meargă în expediție, să vadă epava Titanicului.

„Am fost invitat la începutul acestei luni să călătoresc cu submarinul Titan, am refuzat. E cam înfricoșător că aș fi putut să fiu și eu în el”, a scris MrBeast pe Twitter duminică dimineață.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Jimmy Donaldson nu a precizat dacă invitația era pentru călătoria încheiată cu implozia catastrofală și nici de la cine a primit invitația.

El a publicat un fragment din mesajul pe care-l primise: „Merg la Titanic într-un submarin la sfârșitul acestei luni. Echipa ar fi încântată să i te alături.”

Cu peste 162 de milioane de urmăritori actuali, MrBeast are cel mai mare număr de abonați la canalul său de YouTube. În videoclipuri, el prezintă frecvent cascadorii, competiții și campanii umanitare de amploare.

Cine este MrBeast

Jimmy Donaldson a început să posteze clipuri pe YouTube în 2012, când avea  13 ani. Inițial, clipurile erau despre tutoriale pentru jocuri video, comentarii și analize ale altor canale YouTube.

În timp, a ajuns să captiveze publicul din întreaga lume. În mai 2023, se estima că averea lui se ridică la 50 de milioane de dolari, sumă care provine în principal din proiectele sale pe YouTube. Videoclipurile sale au miliarde de vizualizări.

Sursa principală de venit o reprezintă publicitatea. Potrivit unor estimări, el ar câștiga câteva milioane de dolari pe an numai din veniturile din reclame. 

MrBeast a colaborat cu mărci precum Quid, Honey și altele pentru plasarea de produse și sponsorizări în videoclipurile sale.

Ulterior, și-a deschis un magazin online unde vinde tricouri, hanorace și alte accesorii.

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri