Erdogan spune că ar putea negocia cu Musk să nu taxeze turcii pentru bifa albastră pe Twitter

Data publicării:
Turkish President Recep Tayyip Erdogan
Președintele turc Recep Erdogan și noul șef Twitter, Elon Musk. Foto: Profimedia Images

Președintele turc Recep Erdogan a spus că ar putea negocia cu noul șef Twitter, Elon Musk, pentru a evita plata lunară de 8 dolari pentru o bifă albastră de cont „verificat”, transmite Reuters.

După ce a cumpărat Twitter pentru 44 miliarde de dolari săptămâna trecută, Musk a spus că compania va taxa 8 dolari pe lună pentru serviciul său Albastru, care include mult căutata bifă albastră.

Într-un interviu pentru postul turc ATV, Erdogan a spus că s-ar putea să vorbească cu Musk și să discute taxa.

„Ar putea fi diferit pentru noi”, a spus Erdogan, când a fost întrebat despre noua taxă pentru bifa albastră. „Am putea să ducem niște diplomație și cu el”, a adăugat acesta în glumă.

O bifă albastră lângă numele de utilizator al persoanei pe platforma socială înseamnă că Twitter a confirmat că contul aparține persoanei sau companiei care susține acest lucru. Twitter este actualmente gratuit pentru majoritatea utilizatorilor.

Mai mult de 80% dintre utilizatorii Twitter care au luat parte la sondajul recent au spus că nu vor plăti pentru bifă. Aproape 10% au spus că sunt dispuși să plătească 5 dolari pe lună.

Musk a spus marți că abonații cu bife albastre vor avea prioritate la răspunsuri, mențiuni și căutate și vor putea să posteze clipuri video și audio mai lungi. Ei ar urma de asemenea să vadă doar jumătate din numărul afișat de reclame.

El a oferit abonaților un mod de ocolire a plății de la „publicațiile care sunt dispuși să lucreze cu noi”.

Editor : A.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri