FOTO Harry și Meghan au publicat o nouă fotografie cu fetița lor, Lilibet, pentru a sărbători prima ei aniversare

Data actualizării: Data publicării:
Fotografia o arată pe Meghan ridicând-o pe Lilibet în aer în timp ce stă alături de Prințul Harry, care îl ține pe genunchi pe fiul lor, Archie, în vârstă de 2 ani.
Ducele și ducesa de Sussex au publicat o fotografie cu fiica lor, Lilibet. Foto: Profimedia

Meghan și Harry au făcut publică o nouă fotografie cu fiica lor Lilibet pentru a sărbători prima ei aniversare, la Windsor. Fetița, care a purtat o rochie albastră și o bentiță albă, apare în fotografie cu un zâmbet larg, așezată pe iarbă.

Lilibet și-a sărbătorit ziua de naștere alături de prieteni apropiați și de familie, cu un „picnic relaxat, intim în curte”, potrivit unui purtător de cuvânt al familiei, citat de The Telegraph.

lili
Meghan și Harry au făcut publică o nouă fotografie cu fiica lor Lilibet Mountbatten-Windsor pentru a sărbători prima ei aniversare. Foto: Misan Harriman

Fotografia a fost făcută de Misan Harriman, care a participat la petrecere împreună cu soția și copiii săi. Harriman a mai făcut fotografii cu familia ducilor de Sussex  și a fost văzut recent bucurându-se de Jocurile Invictus alături de Prințul Harry.

Fotografia a fost făcută publică la scurt timp după ce ducii de Sussex s-au întors în SUA după scurta lor călătorie pentru Jubileul de platină.

Călătoria i-a oferit micuței Lilibet ocazia să-și cunoască străbunica, Regina Elisabeta, pentru prima dată. 

Lilibet Diana s-a născut în iunie 2021 și a fost botezată după Regina Elisabeta a II-a, al cărei nume de alint din familie în copilărie și tinerețe era „Lilibet” și după mama prințului Harry, prințesa Diana.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri