FOTO. O mașină a intrat în plin într-un grup de pietoni, în Polonia. Cel puțin 17 oameni au fost răniți

Data actualizării: Data publicării:
o masina a intrat in pietoni in polonia
Cel puțin trei dintre cei 17 răniți sunt copii. FOTO: X/ Nexta

O mașină a intrat în plin într-un grup de oameni, pe stradă, într-un oraș din Polonia. Cel puțin 17 persoane au fost rănite, iar printre victime se numără și copii, potrivit Nexta.

Şaptesprezece persoane au fost rănite vineri când o maşină a intrat în plin într-o mulţime de oameni în centrul oraşului Szczecin, în nord-vestul Poloniei, a anunţat prefectul regiunii, Adam Rudawski, poliţia excluzând din start un „act terorist”, relatează AFP, citată de Agerpres.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Este vorba de un incident cu "„17 persoane rănite, dintre care trei minori şi doi (răniţi) în stare critică”, a declarat presei Adam Rudawski, adăugând că şoferul a fost reţinut după ce a fugit de la locul faptei.

„Nu este vorba de un act terorist”, a declarat presei un purtător de cuvânt al poliţiei din Szczecin, Pawel Pankau.

Şoferul „este un cetăţean polonez în vârstă de 33 de ani”, a precizat el, adăugând că numărul persoanelor rănite s-ar putea schimba.

Potrivit acestuia, maşina a intrat în mulţimea de oameni care aştepta să vină tramvaiul într-o intersecţie importantă din Szczecin, cu locuri de trecere protejate.

Şoferul a fost reţinut după ce a fugit de la faţa locului, la bordul maşinii sale, cu care a provocat o coliziune cu trei vehicule, rănind conducătorii auto aflaţi la volanul acestora, a precizat purtătorul de cuvânt al poliţiei din Szczecin.

Editor : B.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri