Video Imagini care dau fiori. Un tânăr teribilist se ține agățat într-o mână la o înățime de 340 de metri

Data publicării:
adam lockwood - captura yt
Adam Lockwood, suspendat la 340 de metri înălțime Foto: captură video

Un aventurier din Marea Britanie și-a riscat viața ca să se urce pe unul dintre cele mai înalte furnale din Europa, aflat în Croația. N-a fost de ajuns. Tânărul de doar 19 ani a făcut și echilibristică.

S-a ținut suspendat într-o mână de o structură metalică, la 340 de metri înălțime, ba s-a mai și rotit și a făcut câteva tracțiuni:

„Uită-te la mine! Mă rotesc! Uită-te ce hău!” - i-a spus el celui care l-a însoțit în escaladare și care l-a filmat.

Din fericire, aventura s-am terminat de data aceasta fără ca teribilistul să se rănească sau să-și piardă viața. Vă sfătuim să nu încercați așa ceva, sub nicio formă și vă avertizăm, urmează imagini care vă pot afecta emoțional:

Structura escaladată se află la centrala electrică Plomin din Croația și este al patrulea cel mai înalt furnal din Europa. Două ore și jumătate i-au luat tânărului Adam Lockwood, din Manchester, să-l escaladeze.

El a mărturisit că a așteptat să treacă șase ore până la nebuneasca sa suspendare la înălțime, pentru că avea brațele obosite de la escaladare. Tânărul susține că nu face asta în căutare de adrenalină, ci doar pentru că îi place și pentru că poate.

Adam Lockwood a escaladat furnalul cu ajutorul unui prieten din Croația și au fost nevoiți să rămână acolo, la înălțime, timp de aproape 24 de ore, pentru a evita să fie prinși de muncitorii de la uzina electrică. Cei doi au făcut escaladarea în timpul nopții, pentru a nu fi văzuți, și tot noaptea au început să coboare. În restul timpului, au stat pe marginea furnalului și au admirat peisajul de la înălțime, inclusiv un superb apus.

„E destul de cald acolo, în vârf, pentru că centrala este activă, iar furnalul funcționează în timpul zilei, așa că este abur care iese”, a povestit tânărul. „Este unul dintre cele mai tari lucruri pe care le-am făcut vreodată”, a conchis Adam Lockwood.

Editor : Luana Pavaluca

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri