Video Imagini dramatice cu momentul în care o avalanșă cade peste un grup de schiori, în Austria

Data actualizării: Data publicării:
Imagini dramatice cu momentul în care o avalanșă cade peste un grup de schiori, în Austria
Imagini dramatice cu momentul în care o avalanșă cade peste un grup de schiori, în Austria. Sursa: captură video

Au apărut imagini dramatice cu momentul în care o avalanșă a surprins mai mulți schiori în vestul Austriei, în ziua de Crăciun. Avalanșa a acoperit 500 de metri dintr-o pistă de schi din apropierea orașului Zuers, relatează ITV.

200 de salvatori au fost trimiși pentru a-i căuta pe schiorii dispăruți în cantitatea uriașă de zăpadă căzută pe pârtie. Toți schiorii au fost găsiți. Unul dintre ei, parțial îngropat în zăpadă, are răni grave. Alți trei au suferit răni ușoare.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

S-a dovedit că mai multe dintre persoanele care apar în imagini au reușit să fugă de avalanșă și au ajuns în vale. A fost însă nevoie de ore întregi pentru a-i găsi pe toți, a spus poliția.

Căutările au continuat luni pentru a se asigura că nu există și alte victime, dar poliția a spus că, „în baza informațiilor actuale, se poate presupune că nu sunt alte persoane dispărute”.

Avalanșa s-a produs după câteva zile zile de ninsoare abundentă, urmate de vreme caldă în ziua de Crăciun.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri