Iubita lui Boris Johnson nu mai are voie în America. De ce au întors-o autorităţile americane la graniţă

Data actualizării: Data publicării:
carrie symonds
Carrie Symonds a fost reponsabilă cu comunicarea în Partidul Conservator FOTO: Getty Images

Carrie Symonds, iubita prim-ministrului britanic Boris Johnson, nu mai poate călători în Statele Unite. Informaţie vine după ce Symonds a încercat să intre în ţară pentru o vizită planificată, însă intrarea i-a fost refuzată, informează The Independent.

Symonds a aplicat pentru permisiunea de a intra pe teritoriul Statelor Unite pentru următoarele câteva zile pentru a participa la evenimente ale Oceana, organizaţia de protejare a mediului din care face parte, însă aplicaţia i-a fost respinsă de oficialii americani.

Întâmplarea reprezintă un nou moment stânjenitor pentru liderul executivului de la Londra care va trebui să se întâlnească cu preşedintele Trump la summitul G7 din Franţa în acest weekend.

Blocarea vizitei lui Carrie Symonds ar putea să aibă legătură cu o altă călătorie pe care aceasta a făcut în Somaliland, un stat auto-proclamat care este considerat de comunitatea internaţională ca fiind parte a Somaliei.

Până acum, Carrie Symonds, în vârstă de 31 de ani, fostă responsabilă pentru comunicare a Partidului Conservator britanic, a reuşit să se menţină în afara luminii reflectoarelor. Symonds a fost văzută destul de rar în campania electorală şi s-a ţinut departe de momentele istorice care marchează cariera lui Johnson, momente precum întâlnirea acestuia cu suverana Marii Britanii.

Editor: Adrian Dumitru

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri