Video Kadîrov a renunțat la frontul din Ucraina pentru actorie. Liderul cecenilor joacă într-un serial grotesc cu un fals Zelenski

Data publicării:
kadirov si falsul zelenski
Liderul cecen Ramzan Kadîrov s-a reprofilat în actor. Foto: Captură video

Liderul cecen Ramzan Kadîrov s-a reprofilat în actor, în timp luptătorii ceceni luptă în Ucraina de partea forțelor invadatoare ruse. Kadîrov a angajat un actor care să joace rolul lui Volodimir Zelenski și a înregistrat o nouă scenetă penibilă în Palatul Prezidențial din Groznîi.

Kadîrov a publicat un nou episod în care el însuși joacă „actul artistic”. În filmulețul publicat pe canalul de Telegram al șefului „armatei Tik Tok” (n.r. - titulatura folosită de armata ucraineană la adresa luptătătorilor ceceni), Kadîrov și falsul Zelenski au un schimb de replici după presupusa capitulare înregistrată într-un material video anterior.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Falsul Zelenski: Stai, ce s-a întâmplat, unde mă duceți, ohhhhh?.(N. red. Spune dezorientat și derutat falsul președinte în timp ce este adus, purtând cătușe și având nasul alb, în camera în care principalul actor al Ceceniei, Kadîrov, stă tolănit într-un scaun, îmbrăcat în trening cu însemnele oficiale ale statului.). Ramzan Ahmatovici, bună seara, sunt aici.

Kadîrov: Eu doar am spus, doon, că următoarea oprire, doon, este în Groznîi. Corect, doon, uite, ești în Groznîi. ( N. red. Spune dictatorul cecen fără a-și putea stăpâni ticul verbal care scoate la iveală cunoașterea precară a limbii ruse.)

Falsul Zelenski: Corect ați spus, sunt aici. Ramzan Ahmatovici, iertați dobitocul, eram prost, eram tânăr și înfierbântat, în general înfierbântat. Ramzan Ahmatovici, vă rog să mă luați și pe mine în batalionul Ahmat, ca santinelă. Eu am așa o chestiuță, fantastică resursă, care-mi permite să identific dușmanul peste tot. Iar atunci când o să-l văd, o să țip, Ahmat este puterea și dușmanul va face pe el de frică și va fugi! (N. red. Îl roagă derutat falsul președinte în timp ce este susținut ca să nu cadă de unul dintre lacheii lui Kadîrov.)

Kadîrov: Așteaptă, batalionul Ahamt, doon, la noi este deja format, doon. NATO recrutează din ăștia, de felul tău, doon, acolo și cară-te, doon, cu asta, ce ai tu acolo, „făina” aia albă de la nas, doon, acolo vă e locul, al vostrul, al trădătorilor, doon. (N.red. Îi răspunde Kadîrov cu privirea pierdută și gâfâind.)

Falsul Zelenski: Vă rog să mă iertați, Ramzan Ahmatovici!

Kadîrov: Ce trebui să spui? Întreabă Kadîrov. (N. red. în timp ce bate cu pumnul în masă și îi cere lui Zelenski să părăsească încăperea.)

Falsul Zelenski: Ahmat este puterea! Slăvită fie Rusia! ( N. red. Spune falsul președinte în timp ce-și mai trage o dată nasul și pleacă întrebând „făină” acolo va mai fi?)”

În cele două filmulețe postate pe canalul de Telegram al dictatorului de la Groznîi, devenit actor acum, experții în comedie din birourile palatului din Cecenia exploatează principalele subiecte de propagandă ale televiziunilor din Federația Rusă. Scenariștii și-au bazat linia narativă pe arumentele enunțate încă de Putin. Acesta și-a argumentat invazia prin faptul că „naționaliștii ucraineni” masacrează civilii în timp ce sunt drogați, iar soldații ucraineni au rezistat în Azovstal sau Azot din Severodonenț pentru că ar fi consumat substanțe psihedelice care îi fac nu simtă frica și durerea.

„După semnarea actului de capitulare, Volodimir Zelenski s-a gândit mult timp la comportamentul său. Pe el îl măcina gândul că ar putea fi aruncat la coșul de gunui al istorie. Trebuia să actionez hotărât. Zelenski a decis să pună toate cărțile pe masă și să devină util pentru societate. Urmează și partea a treia”, se arată în mesajul care însoțește clipul video postat de Kadîrov pe canalul său de Telegram.

Pe lângă înregistrările penibile cu falsul Zelenski, Kadîrov își face timp și să anunțe pe rețelele sociale succesele luptătorilor ceceni. Într-un mesaj transmis joi, acesta spune că a eliberat „întregul teritoriu al Republicii Populare Lugansk” și cere Moscovei să îi lase pe luptătorii ceceni să meargă la Kiev unde să îi prindă pe „teroriștii ceceni care au fugit din Cecenia și s-au ascuns în Ucraina”. Potrivit acestuia, toți luptătorii ceceni se pregătesc intens și așteaptă momentul în care vor primi instrucțiunile corespunzătoare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri