Lidera opoziției din Belarus: Prigojin a fost un criminal care nu va lipsi nimănui

Data publicării:
Svetlana Tihanovskaia
Svetlana Tihanovskaia se află în exil, în Lituania, de după alegerile prezidențiale din vara lui 2020. Foto: Profimedia Images

Lidera opoziţiei din Belarus în exil, Svetlana Tihanovskaia, a spus, miercuri, că liderul grupării de mercenari Wagner, Evgheni Prigojin, a fost un „ucigaş” care „nu va lipsi nimănui”, declaraţie făcută după prăbuşirea în Rusia a unui avion la bordul căruia se afla fondatorul grupării, relatează AFP, potrivit Agerpres. 

„Criminalul Prigojin nu va fi regretat de nimeni în Belarus. A fost un criminal şi trebuie amintit ca atare”, a indicat Svetlana Tihanovskaia pe X (fostă Twitter), apreciind că „moartea lui ar putea demonta prezenţa grupului Wagner în Belarus”, o ţară aliată cu Moscova.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Agenţia Federală de Transport Aerian din Rusia Rosaviatsia a confirmat miercuri că fondatorul grupării paramilitare Wagner, Evgheni Prigojin, se afla la bordul avionului care s-a prăbuşit în regiunea Tver, accident în care toate persoanele aflate la bord şi-au pierdut viaţa.

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri