Lui Joe Biden i-a revenit o „tuse ușoară” și continuă să fie pozitiv la Covid-19

Data actualizării: Data publicării:
Joe Biden cu ochii închiși
Președintele american, Joe Biden. Foto: Profimedia Images

Președintele Statelor Unite, Joe Biden, a fost testat din nou pozitiv la Covid, la o săptămână de la vindecare și la patru zile de la repozitivarea testului, a spus medicul său, Kevin O'Connor, care a precizat și că președintelui i-a revenit o „tuse ușoară”.

Preşedintele SUA „continuă să se simtă bine, deşi i-a revenit o tuse ușoară”, a declarat medicul său, Kevin O'Connor. „Președintele nu are febră şi este într-o bună dispoziţie”, a adăugat el, conform Reuters.

După ce a fost testat negativ la coronavirus, marţi şi miercuri săptămâna trecută, Joe Biden a fost din nou testat pozitiv, sâmbătă.

Medicul său a spus că este un caz de „recădere”, caz observat la un mic procent dintre pacienţii care au fost trataţi cu medicamentul antiviral Paxlovid.

Bine, în vârstă de 79 de ani, a spus, săptămâna trecută, că simptomele sale au fost uşoare şi că a continuat să lucreze din izolare, el considerând că forma sa uşoară de boală se datorează vaccinării anterioare anti-Covid şi tratamentului antiviral urmat după îmbolnăvire.

În urma retestării pozitive el a fost nevoit să-şi anuleze mai multe călătorii şi participarea la evenimente.

Editor : Adrian Dumitru

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri