Galerie Foto Mai multe clădiri emblematice din lume, între care Empire State Building și Turnul Eiffel, au fost iluminate în culorile Ucrainei

Data actualizării: Data publicării:
New York Landmarks To Light Up In Solidarity With People Of Ukraine
Empire State Building din New York. Foto: Profimedia Images

În timp ce asaltul Rusiei asupra Ucrainei continuă, câteva dintre cele mai emblematice clădiri din lume au fost iluminate în albastru și galben, culorile drapelului ucrainean.

Pentru a-și arăta sprijinul și solidaritatea, Empire State Building din New York a fost iluminată în culorile steagului Ucrainei. 

Alte repere turistice și istorice care s-au alăturat mișcării sunt London Eye din Londra, Poarta Brandenburg din Berlin și Turnul Eiffel din Paris.

Empire State Building din New York. Foto: Profimedia Images
Empire State Building din New York. Foto: Profimedia Images

În România, Palatul Cotroceni a fost iluminat, vineri seara, în culorile drapelului Ucrainei în semn de solidaritate cu cetățenii ucraineni. Și clădirea Guvernului a fost iluminată, joi seara, în albastru și galben.

Rusia a invadat Ucraina joi dimineața. Federația Rusă atacă pe mai multe fronturi, iar atacurile s-au soldat cu sute de morți și răniți. Se duc lupte grele între ruși și forțele ucrainene, după ce Putin și-a trimis armata să atace din trei direcții. Au fost atacate cu rachete mai multe orașe importante printre care Kiev, Harkov, Mariupol sau Odesa.

Editor : A.A.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri