Video Mai mulți luptători Wagner își bat cu lopețile un comandant rănit. Imaginile au fost filmate cu o dronă ucraineană

Data actualizării: Data publicării:
filmare cu drona cu mai multi luptatori Wagner care isi bat comandantul ranit
Mai mulți luptători Wagner își bat cu lopețile un comandant rănit. FOTO: Captură video

Ucraina a făcut publice imagini filmate cu drona în care luptători ai grupului Wagner par să își bată cu lopeți un comandant rănit, scrie The Guardian.

În imagini se vede cum rușii își târăsc comandantul grav rănit în afara frontului și îl bat violent cu ceea ce par a fi niște lopeți.

Incidentul a fost surprins cu o dronă ucraineană în apropierea orașului Bahmut, unde de luni de zile au loc lupte intense. Filmarea ar fi fost realizată la începutul acestei săptămâni și a fost făcută publică pe rețelele sociale.

Patru soldați din grupul de mercenari Wagner îl cară pe ofițerul - pe care îl țin de mâini și de picioare - lângă mai multe case bombardate, potrivit sursei citate.

Apoi îl aruncă lângă un hambar.

În alte imagini se văd trei bărbați care par că îl lovesc în mod repetat cu lopețile. Nu se știe ce s-a întâmplat cu comandantul rănit. Incidentul vine în contextul în care sunt tot mai multe informații privind moralul scăzut în rândul unităților de mercenari ruși..

Soldații ucraineni care luptă în zona orașului Bahmut au descris modul în care trupele Wagner atacă în valuri. Se pare că aceștia sunt amenințați cu execuția dacă nu reușesc să avanseze, iar cadavrele le sunt împrăștiate pe front.

Citește și: Mărturia soldatului care a dezertat din grupul Wagner: „Au adus doi deţinuţi care au refuzat să lupte şi i-au împuşcat în faţa tuturor” 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri