5 minute spaniole. Informaţii consulare oferite direct după slujbă, la biserică

Data publicării:
19022013 20baltoiu-50315

Iniţiativa consulatului României la Madrid a stârnit un interes deosebit într-un loc aparte. Consulul României a dat explicaţii cetăţenilor români care s-au arătat foarte interesaţi de tot ceea ce ţine de consulatul României la Madrid şi de relaţia românilor cu acesta.

Odată terminată slujba de duminică, locul preotului a fost luat de un consul. Irina Marin, consulul României la Madrid, a răspuns întrebărilor venite de la cetăţenii români.

Noi sperăm ca, prin aceste acţiuni, să capete încredere în autorităţile statului român, în reprezentanţii statului român în exterior şi să caute informaţia corectă la sursă, nu în alte părţi, astfel încât să nu fie informaţi greşit”, a declarat Irina Marin, consul al României la Madrid.

Românii care trăiesc în Spania spun că această iniţiativă este una bună, dar nu cred că se vor rezolva foarte multe probleme. Cel puţin nu acum.

Ideea consultărilor va fi reluată duminică de duminică, la fiecare biserică a românilor din Comunitatea Madrid.

Concurs

Câştigătoarea concursului de marţea trecută este Rodica Rogojan, din Santa Margarita Girona, iar câștigătorul de joi este Constantin Pintoiu, din Colmenar Viejo. Cei doi au câștigat trei luni de abonament la internet.

Întrebarea pentru concursul de joi este: „Câte zile de grevă sunt, în total, la compania Iberia?”. Răspunsurile pot fi trimise la adresa concurs@digimobil.es.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri