ABBA nu se va reuni pentru Eurovisionul din Suedia, la 50 de ani de la câștigarea competiției

Data publicării:
grupul aBBa la premiera Voyage
Grupul ABBA, prezent la Londra la primul lor concert cu holograme Foto: Profimedia Images

Grupul disco suedez ABBA nu va cânta anul viitor pe scena Eurovision care va avea loc în ţara lor, la 50 de ani de la victoria în celebra competiţie, au anunţat joi doi dintre membrii săi BBC, punând capăt speculaţiilor fanilor.

"Eu nu vreau asta. Şi dacă eu nu vreau, ceilalţi nu vor. Este la fel pentru toţi patru. Dacă cineva spune 'nu', atunci este nu”, a declarat Benny Andersson în timpul unui interviu acordat revistei Newsnight, care va fi difuzat joi seară la BBC.

Nu există "nicio şansă" ca ABBA să cânte anul viitor sau chiar să-şi facă apariţia pe scenă, spune el în fragmente din acest interviu publicat de BBC.

"Putem sărbători 50 de ani de la ABBA fără să fim pe scenă", a spus şi Bjorn Ulvaeus, punând capăt speculaţiilor de la victoria cântăreţei suedeze Loreen pe 13 mai la Eurovision cu melodia "Tattoo", scrie News.ro

Conform regulilor competiţiei, ţara câştigătoare organizează următoarea ediţie, iar victoria lui Loreen, sărbătorită în Suedia, a stârnit speranţe de a vedea legendarul grup cu sute de milioane de albume vândute în lume, cu ocazia următoarei ediţii care va avea loc la 50 de ani de la victoria lor cu "Waterloo".

După aproape patru decenii de tăcere şi separare de facto, ABBA a lansat un nou album, "Voyage", la sfârşitul anului 2021 şi, de anul trecut, fanii hiturilor lor precum "Mamma Mia", "Gimme! Gimme!" sau "Dancing Queen", pot asista la un spectacol al cvartetului din Londra reprezentat de avatare digitale difuzate în hologramă.

Bazându-se pe succesul său, spectacolul a fost extins şi se preconizează reprezentaţii în alte părţi ale lumii.

Editor : Vlad Mironescu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri