AFACERE DE SUCCES. Safari şi operaţii estetice într-un singur pachet turistic

Data publicării:
0201 20chirurgie 20estetica-41535

De aproape 12 ani, Lorraine Melvill conduce o afacere mai deosebită ca altele. Ea şi-a numit proiectul "Chirurgie şi Safari" şi are numeroşi pacienţi din întreaga lume, care vor să se distreze dar să-şi corecteze şi corpul.

Printre clientele sale se află şi Julia Quinn, din Marea Britanie, care a cheltuit aproape 20.000 de euro pe operaţii estetice în Africa de Sud. Ea spune că ar fi dat mai mulţi bani dacă ar fi fost operată în ţara sa.

”În Africa de Sud ai la dispoziţie mulţi chirurgi şi dentişti buni. Este ca o vacanţă, au grijă de tine iar vremea este bună”, spune femeia.

Dorinţa oamenilor cu mulţi bani, dar şi a celor care nu au avere, de a arăta ca o vedetă este însă de nestăvilit. O recunoaşte chiar un chirurg care lucrează în Africa de Sud. „De exemplu, vin la mine şi spun că vor să aibă un posterior ca al lui Jennifer Lopez, sau că vor să arate ca Kim Kardashian”, spune Chetan Patel.

Clinica din Africa de Sud începe să fie căutată şi de către pacienţi din ţările de pe continentul negru, nu doar din Europa şi America. Tot mai mulţi oameni din Zambia, Angola, Tanzania, Kenya și Ghana optează pentru chirurgia estetică, pe măsură ce nivelul de trai din aceste ţări este în creștere.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri