Sari la conținut

Cabine „de relaxare” pentru bărbații care vor să se destindă în timp ce partenerele fac cumpărături

Un centru comercial din China a instalat cabine pentru bărbații care vor să se destindă în timp ce partenerele fac cumpărături, informează BFMTV.

cabina de relaxare mall china foto bfmtv

Foto: BFMTV

S-au terminat chinurile prin care trec toți bărbații atunci când merg cu partenerele la cumpărături. Un centru comercial din Shanghai a găsit soluția pentru a păstra armonia în cuplu, chiar și după o zi lungă petrecută la shopping: o cabină în care domnii se pot relaxa așteptând ca partenerele să probeze rochii și pantofi, să asorteze genți și bijuterii sau pur și simplu să se uite prin magazine pentru a se inspira în alegerea ținutelor.

Ecran și scaun de masaj

Chioșcurile transparente sunt echipate cu un scaun de masaj și un ecran în cazul în care soțul vrea să vizioneze un meci, show-ul preferat sau dorește să joace un joc video. Prețul de instalare: 40.000 de yuani (5.150 de euro) pentru fiecare cabină.

Utilizatorul poate rezerva un loc în avans, folosind o aplicație pe telefonul mobil. Siesta este gratuită.

Unii bărbați nu vor să treacă prin „calvarul” cumpărăturilor alături de partenere. Preferă să joace jocuri video sau să se uite la TV”, a declarat Owen Wei, un oficial al companiei care a instalat cabinele.

Pe aceeași temă

Povara datoriilor revine

MUNCHEN - Creșterea economică globală accelerează. Dar, înainte să deschidem șampania, trebuie să admitem că sporirea...