Cazul Cleo Smith. Bărbatul confundat cu principalul suspect dă în judecată un post de televiziune

Data actualizării: Data publicării:
cleo smith
Cleo Smith. FOTO: Twitter Poliția din Australia

Un bărbat australian acuză unul dintre cele mai mari canale de știri din Australia de defăimare după ce acesta a fost descris în mod eronat ca fiind principalul suspect în cazul de răpire al lui Cleo Smith, scrie BBC.

Avocații lui Flowers spun că publicarea pozelor i-au cauzat lui și familiei sale „suferință însemnată”, iar clientul lor a „devenit ținta urii în țară și în toată lumea.” Aceștia au mai declarat că Flowers a fost spitalizat din cauza unor atacuri de panică severe și că „efectul acestei erori importante a fost devastator.”

Pe data de 3 noiembrie, postul australian Seven Network a publicat mai multe poze cu Terrance Flowers, atât pe site-ul rețelei de televiziune, cât și pe conturile lor de Twitter și Facebook. Adevăratul suspect, care fusese arestat cu doar câteva ore înainte de publicarea pozelor, este un bărbat pe nume Terence Kelly.

În plus față de asemănarea prenumelor celor doi bărbați, pe contul său de Facebook, Flowers folosește numele de familie al mamei sale: „Kelly”, potrivit The Guardian.

Seven Network și-au cerut scuze pentru încurcătură și au recunoscut că „pozele de pe Facebook ale lui Flowers nu ar fi trebuit folosite”, deoarece între acesta și răpirea lui Cleo Smith nu există nicio legătură.

Terence Kelly, suspectul principal în cazul de răpire, va fi audiat în prima parte a lunii Decembrie.

Editor : Raul Nețoiu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri