Cei mai proști hoți din istorie. Au încercat să scape de polițiști însă n-au reușit decât să se facă de râs pe internet

Data publicării:
Untitled

Imagini din Alberta, Canada, au devenit virale pe internet. Doi tineri, un bărbat și o femeie, au încercat să scape de poliție după ce au vrut să plătească o doză de suc cu un card de credit furat. Numai că, în încercarea lor,  s-au făcut de râs în toată lumea.

S-a întâmplat luni, atunci când Brittany Burke, de 29 de ani, și Richard Pariseau, de 28 de ani, au vrut să plătească o doză de suc cu un card de credit furat. Vânzătoarea și-a dat seama și a chemat poliția.

Tinerii au încercat să scape și au intrat într-un joc ridicol de-a șoarecele și pisica cu polițiștii. La un moment dat, Burke a încercat să scape prin sistemul de ventilație, însă a căzut prin tavan înapoi în magazin, chiar pe un raft.

Cei doi au fost în cele din urmă prinși, cum era și de așteptat. Imaginile sunt savuroase și merite văzute până la capăt.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri