Fost fotomodel acuzat de crimă după ce în portbagajul mașinii sale a fost găsit un cadavru

Data actualizării: Data publicării:
tanara blonda
Kelsey Turner FOTO: Facebook

O tânără de 29 de ani, fost model Playboy, acuzată că a ucis un psihiatru de 71 de ani care o finanța, a ajuns la un acord de recunoaștere a vinovăției și astfel se confruntă cu o pedeapsă mai mică.

Kelsey Turner a fost arestată și acuzată de crimă, dar și de alte fapte asociate, în aprilie 2019. Ea l-a ucis pe Thomas Burchard din Salinas, California, despre care autoritățile au spus că îi plătea chiria apartamentului din Las Vegas și facturile, potrivit ABC News

Burchard a fost găsit mort în portbagajul mașinii lui Turner, un Mercedes Benz, după ce s-a dus la Las Vegas ca să-i spună că nu mai are de gând să o finanțeze. Bărbatul a murit în urma unui traumatism puternic la cap, spun anchetatorii.

După crimă, Turner și-a abandonat mașina în care se afla cadavrul la marginea unui drum din deșert, lângă Lacul Mead.

Ca parte a acordului de recunoaștere a vinovăției, Turner a pledat vinovată de crimă de gradul doi. Celelalte acuzații cu care se confruntă vor fi respinse când va fi pronunțată sentința, potrivit acordului.

Kelsey Turner riscă acum între 20 și 24 de ani de închisoare, sentința urmând a fi pronunțață pe 10 ianuarie 2023.

Femeia a avut și doi complici care, de asemenea, au încheiat acorduri de recunoaștere a vinovăției. Unul din ei, fostul iubit, Jon Kennison, a fost condamnat la 18 ani de închisoare.

Celălalt complice, colega de cameră a fostului cuplu, Diana Pena, urmează să-și afle pedeapsa.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri