FOTO: Un traficant de droguri britanic aflat într-o închisoare din Columbia arată ce a primit la masa de Crăciun după gratii

Data actualizării: Data publicării:
Andrew Deamer
Andrew Deamer, în momentul arestării FOTO: Profimedia Images

Un britanic care execută o condamnare de 14 ani într-o închisoare din Columbia a arătat cum a arătat masa de Crăciun pe care a primit-o.

Andrew Deamer, supranumit de presă „Pablo Escobar britanic”, care a jucat un rol cheie într-o tranzacție cu cocaină de 468 de milioane de dolari, a primit orez un pic de orez fiert în apă, câteva linguri de supă apoasă, puțin morcov ras și o bucată de banană putrezită pentru desert.

Deamer a declarat pentru Mirror: „Crăciunul este o sărbătoare pe care o petreci cu familie și este traumatizant să fiu atât de departe de casă în această perioadă a anului și nici măcar nu știu dacă voi scăpa cu viață din acest calvar. În momente ca acesta îți dai seama că nu merită să-ți asumi riscuri. Aș da orice pentru a petrece Crăciunul cu mama și fratele meu, pe care îi iubesc și de care îmi este foarte dor. Șobolanii sau supa dezgustătoare nu mai par probleme reale, ci faptul că sunt departe de familie. Regret durerea pe care le-am provocat-o.

Andrew Deamer, de 55 de ani, care se află în închisoarea La Picota din Bogota, Columbia, a mai spus: „Este foarte înfricoșător să fii aici. Tot ce vezi în documentare despre cât de grea este închisoarea în Columbia este un eufemism. Este iadul pe pământ. Colegii mei de celulă sunt unii dintre cei mai periculoși infractori din Columbia. Dar ne înțelegem foarte bine și ne petrecem timpul jucând cărți.”

Deamer, care este căsătorit cu o columbiancă și este stabilit în Rionegro, este în închisoare de mai bine de 3 ani. A fost condamnat la 14 ani, însă speră să obțină o eliberare condiționată în 2024.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri