NOUA ZEELANDĂ. Prinţul Charles a improvizat un dans în plină stradă

Data publicării:
20121116 20charles-33873

După întâlnirile cu oficialităţile oraşului, prinţul Charles a avut ocazia să demonstreze că este un dansator de excepţie. Moştenitorul coroanei britanice nu s-a sfiit să danseze chiar pe stradă, în apropiere de un mall, spre încântarea doamnelor care au avut ocazia să-i fie partenere pe ringul de dans improvizat.

Cei care au avut norocul să asiste la scenă au fost încântaţi de prestaţia prinţului de Wales. Neo-zeelandezii prezenţi au remarcat că şi ducesa de Cornwall este la fel de degajată, dar numai după ce Camilla s-a prins în joc cu alt partener.

În programul celor doi la Christchurch a fost inclusă şi o vizită la o fermă, unde Camilla a primit un ponei.

Cu vizita din Christchurch, cuplul princiar încheie un turneu de două săptămâni în ţările din Commonwealth.

Jubileul de Diamant

Turneul celor doi face parte dintr-o suită de evenimente ocazionate de Jubileul de Diamant al Reginei Elisabeta a II-a – 60 de ani de domnie. Este doar a doua oară într-un mileniu când un suveran britanic atinge o asemenea longevitate pe tron.

În vârstă de 86 de ani, Regina Elisabeta a II-a se află la apogeul popularităţii sale, fiind cotată în sondaje cu 80% dintre opiniile favorabile ale supuşilor care consideră că şi-a îndeplinit întotdeauna obligaţiile fără greşeală.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri