O femeie din SUA a aflat în aceeași zi că iubitul ei a moștenit 30 milioane $ și că voia să o părăsească. Apoi l-a otrăvit

Data actualizării: Data publicării:
colaj cu o femeie la politie si un barbat cu sapca
Ina Thea Kenoyer și Steven Edward Riley Jr. FOTO: Minot Police Department/ Facebook

O femeie din Dakota de Nord, SUA, a primit într-o singură zi două vești: una bună și alta rea. Imediat după ce a aflat că iubitul a moștenit 30 de milioane de dolari, acesta i-a spus că vrea să se despartă. Oarbă de furie, femeia a făcut un gest pe care îl va regreta toată viața.

La câteva ore după ce a aflat că vrea să o părăsească, femeia și-a otrăvit iubitul, acesta murind la spital.

Ina Thea Kenoyer, de 47 de ani, a fost acuzată săptămâna aceasta că l-a ucis pe Steven Edward Riley Jr., de 51 de ani, pe data de 5 septembrie, potrivit The Guardian.

„Acest caz a fost extrem de complex”, a spus căpitanul Dale Plessas de la Departamentul de Poliție Minot, ofițerul care a condus ancheta.

Riley s-a îmbolnăvit brusc chiar în ziua în care s-a întâlnit cu avocatul său pentru a intra în posesia moștenirii, spun anchetatorii. Când a ajuns acasă se simțea deja foarte rău, însă Kenoyer nu a sunat la ambulanță decât a doua zi. A fost dus la spital, dar, din păcate, nu a mai putut fi salvat și a murit.

La autopsie s-a stabilit că bărbatul a murit după ce a ingerat antigel, iar poliția spune că iubita lui a fost aceea care i l-a administrat.

Kenoyer, însă, și-a susținut nevinovăția într-o serie de postări bizare pe Facebook. Mai mult, tot pe Facebook a spus că iubitul ei s-a sinucis. După câteva zile a fost arestată.

Femeia le-a spus anchetatorilor că stabilise împreună cu Riley să împartă în mod egal moștenirea uluitoare estimată la 30 de milioane de dolari. Dar anchetatorii nu au găsit nicio dovadă în acest sens. Mai mult, ei au aflat că Riley le-a spus tuturor cunoscuților că avea de gând să o părăsească pe Kenoyer imediat după ce intra în posesia moștenirii, neavând de gând să cheltuiască niciun ban cu ea. Acesta a fost un semnal de alarmă pentru polițiști, care au început să studieze cu atenție toate acțiunile femeii.

Kenoyer a fost arestată și nu poate fi eliberată pe cauțiune.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri