O femeie și-a ars de vie fetița de 5 ani pentru că nu a vrut să intre în casă când i-a spus ea, în India

Data actualizării: Data publicării:
femeie cu mainile in catuse
O femeie și-a ars de vie fetița de 5 ani pentru că nu a vrut să intre în casă când i-a spus ea FOTO: Getty Images

O femeie din statul Uttar Pradesh, nordul Indiei, și-ar fi ars de vie fiica de 5 ani pentru că nu a ascultat-o, spune poliția. Incidentul teribil s-a petrecut luni seară, în satul Mohammedpur Badera.

Marți, femeia, Asha Devi, de 30 de ani, a fost arestată, după ce a fost denunțată la poliției chiar de soțul ei, Bhanu Pratap Singh. Fetița, Vandana, a fost dusă de urgență la un spital din apropiere, însă acolo i s-a pronunțat decesul, potrivit The Indian Express.

Cei doi soți mai au un fiu, Kunal, în vârstă de 10 ani.

Potrivit poliției, Asha Devi s-a enervat pentru că cei doi copii ai ei, care se jucau afară, nu au vrut să intre în casă atunci când le-a spus ea.

„Când cei doi frații au intrat în casă, ea i-a bătut. Ulterior, Asha Devi a deschis o sticlă de dezinfectant și a turnat soluția peste Vandana, apoi i-a dat foc. Când și-a dat seama de gravitatea gestului, a vrut să-și salveze fiica și a suferit arsuri la ambele mâini. Dar pentru fetiță a fost prea târziu”, a precizat poliția.

Se pare că, ulterior, soțul și-ar fi retras plângerea, pe motiv că nimeni din familie nu ar putea să aibă grijă de fiul lui minor, însă anchetatorii spun că acest caz este mult prea grav pentru a intra în discuție o negociere.

Mohsin Khan, șeful poliției din Atrauli, a spus că trupul copilului a fost incinerat în sat, pentru că familia nu dorea implicarea poliției. „Am adunat cenușa și oasele pentru analize criminalistice și pentru a le prezenta în instanță ca dovezi ale vinovăției”, a spus ofițerul.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri