Și-a lăsat fetița de 1 an singură în casă 6 zile, ca să-și vadă iubitul. Când s-a întors, a găsit-o moartă

Data actualizării: Data publicării:
Alessia Pifferi
Alessia Pifferi FOTO: corriere.it

O italiancă de 36 de ani, care și-a lăsat fetița de 1 an și 4 luni singură în casă timp de 6 zile, ca să meargă să-și viziteze iubitul din altă localitate, a fost arestată joi, la Milano, pentru crimă cu premeditare, pentru că fiica ei a murit de foame.

Alessia Pifferi a plecat de acasă - un apartament de la marginea orașului Milano - joi, 14 iulie, după ce i-a schimbat scutecul fiicei sale, Diana, și a lăsat lângă ea, în pătuț, o sticlă de lapte. A plecat în vizită la iubitul ei, care locuiește într-o localitate din zona Bergamo, plănuind se se întoarcă a doua zi acasă. Însă ajunsă la el, i-a spus că și-a lăsat fetița în grija surorii ei și că, în aceste condiții, s-a decis să mai rămână câteva zile la el, potrivit corriere.it.

Alessia s-a întors acasă miercuri, 20 iulie, și și-a găsit fetita fără suflare în pătut. A cerut ajutorul unui vecin, care a alertat autoritățile.

Femeia a recunoscut că și-a lăsat fiica singură 6 zile, dar că nu a crezut că va fi o problemă, pentru că i-a lăsat o sticlă de lapte. De asemenea, a spus că a mai lăsat-o și cu alte ocazii singură acasă câte 2-3 zile.

Refăcând filmul evenimentelor, anchetatorii au descoperit că în intervalul de 6 zile, Alessia Pifferi își însoțise la Milano iubitul care avea de rezolvat niște probleme, dar ea nu s-a gândit să treacă pe acasă, să vadă ce face fiica ei.

Procurorul care conduce ancheta în acest caz a cerut ca femeia să rămână în arest pe toată perioada cercetărilor și în timpul procesului.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri