O pasageră s-a trezit încuiată într-un avion, în beznă, după ce ațipise în timpul zborului: „Experiența m-a traumatizat”

Data publicării:
air canada avion
Foto Wikipedia Commons/CC BY-SA 2.0

O pasageră a unui zbor al companiei Air Canada s-a trezit încuiată în avion, în beznă, după ce însoțitorii de zbor au uitat să o trezească pe femeie, care ațipise, relatează The Guardian.

Compania Air Canada a anunțat că anchetează incidentul și vrea să afle cum a fost posibil ca nimeni să nu o observe pe femeia care dormea în avion, după aterizare, și cum de au încuiat-o în aeronava parcată.

Femeia a povestit că s-a trezit singură, pe întuneric-beznă, în avion. „Am crezut că visez urât, pentru că, serios, cum s-ar putea întâmpla una ca asta?”, a spus pasagera Tiffani Adams, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Adams zburase de la Quebec spre Toronto, pe 9 iunie. În timpul zborului, femeia a adormit. S-a trezit aproape de miezul nopții, înghețată de frig, pe scaunul din avion. Cum telefonul său nu mai avea baterie, femeia s-a dus în carlinga piloților și a încercat să folosească radioul pentru a alerta autoritățile din aeroport, dar acesta nu funcționa.

Panicată, Tiffani Adams a reușit să deschidă o ieșire de urgență a avionului și să țipe după ajutor. În cele din urmă, a fost observată de un hamal și ajutată să coboare din aeronavă. Femeia spune că experiența „a traumatizat-o” și că încă se mai trezește în timpul nopții având atacuri de panică.

Air Canada a confirmat incidentul, însă a refuzat să comenteze asupra procedurilor interne pentru debarcarea pasagerilor sau să explice cum de a fost uitată femeia în avion.

„Încă evaluăm acest incident, așa că nu avem alte detalii de comunicat deocamdată. Am luat legătura cu pasagera și rămânem în contact cu ea”, a precizat compania aeriană.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri