O româncă a jefuit-o pe Lily Collins, actrița din „Emily in Paris”. Cine este Andreea Cătălina Roşca

Data actualizării: Data publicării:
colaj foto cu doua femei
Lily Collins și Andreea Cătălina Roşca FOTO: Instagram/ LA County Sheriff's office

Autorităţile americane o caută pe Andreea Cătălina Roşca, o femeie din România, care este acuzată că a furat bijuterii şi carduri de credit din dulapurile unui hotel spa şi studio de yoga din West Hollywood, inclusiv verigheta actriţei Lily Collins, actrița principală din serialul Netflix „Emily in Paris”, anunță Departamentul şerifului din Los Angeles.

Suspecta Andreea Cătălina Roşca, în vârstă de 34 de ani, călătoreşte prin ţară comiţând infracţiuni similare, a precizat departamentul şerifului într-un comunicat postat pe reţelele sociale. Anchetatorii cred că aceasta este asociată cu grupări specializate în furt din România.

Lui Lily Collins, care s-a numărat printre victime, i s-au furat verigheta, inelul de logodnă şi cardurile, în timp ce aceasta se afla la un centru de înfrumuseţare dintr-un hotel din Los Angeles.

Hotelul, care a fost jefuit în două ocazii, nu a fost identificat de departamentul şerifului sau de TMZ.

Potrivit departamentului şerifului, Roşca are o carte de identitate falsă din statul Washington, pe numele Nicole Morri. Pe numele ei a fost emis un mandat de arestare.

Andreea Roșca este descrisă ca fiind o femeie albă, de 34 de ani, cu înălțimea de 1,55 metri, 45 de kilograme, cu părul negru și ochi căprui.

Autoritățile spun că Roșca ar fi utilizat bunurile furate pentru a-și crea o identitate falsă, pentru a vinde bijuterii în valoare de peste 67.000 de dolari.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri