O tânără care a vrut să-și salveze mama de tatăl violent a fost înjunghiată de 107 ori de acesta

Data actualizării: Data publicării:
tanara cu top negru si pantaloni albi

O tânără din Washington a fost înjunghiată de peste 100 de ori în timp ce a intervenit pentru a-și proteja mama de tatăl ei vitreg violent.

Angelina Tran, de 21 de ani, a fost trezită la primele ore ale dimineții de 7 august de țipetele mamei ei care era bătută de tatăl vitreg, Nghiep Kein Chau, de 54 de ani, incidentul având loc în casa familiei din Seattle.

Când Tran a încercat să intervină, tatăl ei vitreg și-a revărsat furia asupra ei. În acest timp, mama tinerei a reușit să scape, a coborât la parterul casei și a sunat la poliție.

Tran și tatăl ei vitreg au continuat să se lupte, iar bărbatul a târât-o spre bucătărie de unde a luat un cuțit cu care a înjunghiat-o de 107 ori, în timp ce tânăra se lupta pentru viața ei. Chau și-a continuat atacul chiar și după ce tânăra n-a mai dat niciun semn de viață, dar a făcut câteva pauze pentru a-și schimba hainele, pentru a lua un alt cuțit și pentru a-și căuta soția în casă, potrivit The Independent.

„Intervenția Angelinei Tran i-a permis mamei sale să scape și să se ascundă într-un dormitor”, au spus procurorii.

Camera de supraveghere din casă a surprins prima parte a atacului bărbatului asupra soției sale, dar și momentl în care acesta și-a schimbat hainele pline de sânge și a luat un alt cuțit pentru a-și înjunghia fiica vitregă.

Poliția din Seattle a ajuns la reședința familiei în jurul orei 5:00 găsindu-l pe Chau plin de sânge, „ținând în mână un cuțit mare de bucătărie pe care l-a aruncat jos când a fost somat de ofițeri”.

Am omorât pe cineva”, le-a spus el polițiștilor.

Tran a fost găsită moartă în casă, cu 107 urme de înjunghiere. Mama ei, de asemenea rănită, a fost dusă la spital.

Chau a fost arestat pentru omor calificat și tentativă la omor calificat, cauțiunea fiind stabilită la 5.000.000 de dolari.

Chau le-a spus polițiștilor că s-a certat cu soția lui din cauza banilor și că a lovit-o în față pentru că era furios. El „a explicat că a crezut că soția lui va divorța de el și îi va lua banii”.

 

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri