Panică într-un avion care decola din Texas, din cauza unui bărbat cu mască de gaze

Data actualizării: Data publicării:
masca de gaze twittwe

Un bărbat a stârnit panică la bordul unui avion purtând o mască de gaze. Echipajul a fost nevoit să-l scoată din aeronavă, ceea ce a dus la întârzierea cu o oră a zborului, potrivit BBC.

S-a întâmplat în SUA, într-un avion al companiei American Airlines care zbura de la Houston la Dallas, Texas.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Însoțitorii de zbor i-au cerut bărbatului să-și scoată masca, după ce pasagerii au început să se plângă, dar acesta a refuzat. În final, bărbatul a fost îmbarcat pentru următorul zbor și a urcat în avion fără masca de gaze.

Am văzut un tip care venea în avion, cu o mască de gaze care-i acoperea toată fața, ceea ce era ciudat”, a povestit un pasager, Joseph Say, la postul local de televiziune KTRK din Houston.

Imediat, oamenii au început să vorbească. Nu-i puteai vedea chipul. Nu puteai identifica nicio trăsătură la el. Oamenii erau îngrijorați că ar fi strecurat ceva la bord și că avea masca pentru propria sa siguranță”, a continuat el.

Say a spus că inițial a crezut că masca de gaze este legată de noul coronavirus din China, care a dus la moartea a 362 de persoane până acum.

Am aflat de la doamna care stătea lângă el că voia să-și spune un punct de vedere. Nu știu despre ce era vorba”, a mai spus bărbatul.

Editor web: M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri