Patru tineri italieni uciși de un șofer român care apoi a fugit. Reacția avută când a fost prins de poliție

Data actualizării: Data publicării:
aaa

Patru tineri italieni au murit duminică noapte într-un accident provocat de un șofer român de 26 de ani. Acesta a fugit de la locul accidentului, dar a fost identificat ulterior. Acum este acuzat de „omor stradal” - infracțiune din Codul Rutier italian și neacordarea primului ajutor, aflându-se deocamdată în arest la domiciliu.

Mașina în care se aflau cei cinci tineri, toți de 22 și 23 de ani, a fost spulberată de un VW Golf de culoare neagră pe raza localității Jesolo. După impact, mașina a căzut într-un canal cu apă. Patru tineri au murit pe loc în accident, iar o fată a reușit să se salveze. Mărturia ei a dus la identificarea șoferului, care și-a văzut de drum după accident, relatează Corriere della Sera.

„Cu o clipă înainte de accident am văzut o mașină care se apropia cu viteză mare și am auzit o bufnitură”, a declarat tânăra care a supraviețuit.

Accidentul a mai avut un martor. Acesta a reușit să vadă o parte din numărul de înmatriculare de la mașina care a provocat accidentul și a sunat la poliție.

Bărbatul a fost localizat și a recunoscut că a provocat accidentul. „Da, i-am lovit cu mașina, îmi pare rău și mai bine muream eu în locul lor”, le-ar fi spus anchetatorilor, potrivit sursei citate.

Presa italiană a făcut publice numele celor patru tineri morți în accident, respectiv Riccardo Laugeni, Leonardo Girardi, Eleonora Frasson e Giovanni Mattiuzzo, toți de 22 și 23 de ani. Giorgia Diral, 22 de ani, este tânăra care a supraviețuit. „Nu reușeam să respir, simțeam cum îmi intră apă în gură și cum mă sufoca. Nu știu cum am ajuns în afara mașinii, nu-mi amintesc nimic, doar că la un moment dat eram pe stradă, în picioare. Eram în viață”, a spus tânăra la spital.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri