Regizor iranian cunoscut, ucis de părinți pentru că nu s-a căsătorit până la 47 de ani. Părți din cadavru au fost găsite într-o valiză

Data actualizării: Data publicării:
Babak Khorramdin
Babak Khorramdin FOTO: Arab News

Un regizor de film în vârstă de 47 de ani a fost ucis și dezmembrat de părinți, pentru că nu se căsătorise până la vârsta pe care o avea.

Babak Khorramdin a fost omorât după ce s-a întors de la Londra în țara natală, Iran, a confirmat poliția, după ce a avut o discuție aprinsă cu părinții pe tema căsătoriei.

Părți din cadavrul lui Babak Khorramdin au fost descoperite într-o valiză, în Ekbatan, un cartier din vestul Teheranului, relatează Newsweek.

Agenția de știri Rokna a transmis că părinții au mărturisit că și-au ucis fiul și i-au aruncat trupul. De asemenea, au mărturisit că și-au ucis fiica și ginerele cu ani în urmă. Cei doi soți sunt acum arestați.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Presa iraniană spune că tatăl lui Babak Khorramdin, Akbar, a declarat: „Din cauza certurilor pe care le-am avut, l-am sedat duminică dimineață oferindu-i anestezice, apoi l-am înjunghiat mortal. Apoi i-am dezmembrat corpul și l-am aruncat în cel mai apropiat coș de gunoi, pe stradă, împreună cu soția mea."

Akbar Khorramdin a spus că, după ce și-a omorât fiul, i-a dus trupul la baie cu ajutorul soției, iar acolo l-au tăiat în bucăți și l-au pus într-o valiză și trei coșuri de gunoi.

Corpul lui Khorramdin a fost descoperit pe strada Nafisi din Ekbatan. Poliția a percheziționat casa familiei și a descoperit dovezi ale crimei.

Babak Khorramdin și-a făcut studiile la Teheran, după care s-a mutat la Londra pentru mai mulți ani. Ulterior s-a întors în țara natală pentru a preda regie de film.

Regizorul a realizat mai multe lungmetraje și scurtmetraje cunoscute, inclusiv Crevice, Hole și Oath to Yashar, care spune povestea unui tânăr care se mută la Londra și simte lipsa părinților rămași acasă, în Iran.

Colegii din industria cinematografică au fost șocați când au aflat ce s-a întâmplat. Parviz Jahed, cineast și critic, a scris pe Instagram: „Babak a fost cineast și acum câțiva ani l-am întâlnit deseori în cercurile culturale și artistice din Londra. Am auzit că îi era dor de familie și s-a întors în Iran, iar acum am văzut această veste oribilă și nu-mi vine să cred.”

 

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri