Tânără ucisă și violată de medici, după ce a mers la spital pentru o durere de dinți

Data publicării:
asmat

O femeie din Pakistan ar fi fost violată și ucisă de angajații spitalului unde mersese pentru a-și trata o durere de dinți.

Asmat Junejo, în vârstă de 26 de ani, a fost internată în Spitalul de Stat Sindh din Koragi, Pakistan, pe 18 aprilie. Mama ei spune că a primit un telefon la scurt timp și a fost anunțată că starea fiicei sale s-a înrăutățit și că a fost mutată la un alt centru medical.

Potrivit presei locale, când a mers la primul spital, femeia și-a găsit fiica moartă pe o targă, într-o încăpere de serviciu. Angajații spitalului i-au spus mamei fetei că aceasta a murit din cauza unei reacții la antibiotice. Însă autopsia a arătat că Asmat fusese violată și decesul ei a survenit în urma unei „injecții otrăvitoare”.

Guvernatorul provinciei Sindh, Murad ali Shah, a cerut poliției să deschidă o anchetă și să investigheze ce s-a întâmplat în ziua în care tânăra a murit în spital.

Trei asistenți medicali și un doctor sunt acum acuzați că au violat-o și ucis-o pe tânără. Poliția a arestat trei suspecți, în timp ce al patrulea este de negăsit.

Activiștii pentru drepturile omului cer acum guvernului din Pakistan să ia măsuri și să îi pedepsească pe cei responsabili pentru calvarul și moartea lui Asmat.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri