Un avion cu 184 de pasageri la bord a pierdut roata din față chiar când se pregătea de decolare

Data actualizării: Data publicării:
avion delta airlines
Un avion Delta Air Lines care se pregătea să părăsească aeroportul din Atlanta, Georgia, și-a pierdut roata din față chiar înainte de decolare. FOTO Profimedia Images

Un avion Delta Air Lines care se pregătea să părăsească aeroportul din Atlanta, Georgia, și-a pierdut roata din față chiar înainte de decolare.

În avion erau 184 de pasageri și șase membri ai echipajului. Nimeni nu a fost rănit, conform Administrației Federale a Aviației (FAA), citate de Insider.

Aeronava intrase în linie de decolare atunci când "roata din față s-a desprins și a luat-o la vale", se arată în raportul FAA.

Delta Air Lines a declarat pentru The Washington Post că aeronava se pregătea să zboare spre Bogotá, Columbia.

Compania și-a cerut scuze pasagerilor pentru incident. Pasagerii au fost transferați într-un alt avion, a adăugat Delta.

Incidentul vine după un alt incident major în care a fost implicat un zbor Alaskan Airlines. Pilotul a fost nevoit să aterizeze de urgență după ce o fereastră a explodat imediat după decolare. În urma acelui incident, compania a decis ca toate avioanele Boeing 737 Max 9 să rămână la sol, pentru a fi inspectate.

Un purtător de cuvânt al Boeing a spus că producătorul se va adresa companii Delta pentru a cere detalii.

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri