Un bărbat și-a oprit la marginea unui drum aglomerat bolidul de lux Lamborghini și a început să vândă pepeni din portbagaj

Data publicării:
barbat vanzan pepeni dintr-un lamborghini
FOTO: hurriyetdailynews.com

Un bărbat care, săptămâna trecută, și-a oprit Lamborghiniul de peste 500.000 de euro la marginea unui drum aglomerat din Turcia și a început să vândă din portbagaj pepeni, a fost amendat de poliție.

Însă suma cu care a fost amendat este modică pentru el - 1.228 de lire turecești, aproximativ 140 de euro, potrivit hurriyetdailynews.com.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Eroul acestei întâmplări neobișnuite este un cetățean iranian, foarte activ pe rețelele sociale, care a transmis live pe canalele sale vânzarea de pepeni.

Pe data de 2 septembrie, el și-a oprit bolidul Lamborghini la marginea unuia dintre dintre cele mai aglomerate drumuri din districtul Beyoğlu și a început să vândă pepeni cu cinci lire kilogramul. Imaginile cu bărbatul s-au viralizat și au ajuns la poliție. Proprietarul mașinii a fost identificat după numărul de înmatriculare și a fost amendat pentru utilizarea mașinii în alte scopuri decât cele menționate în permis.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri