Un jucător la Loto a pierdut 36 de milioane de dolari pentru că nu și-a validat la timp biletul câștigător, în Florida

Data actualizării: Data publicării:
o persoana completeaza un bilet la loto
Un jucător la Loto a pierdut 36 de milioane de dolari pentru că nu și-a validat la timp biletul câștigător FOTO: Shutterstock

Un jucător la loterie din Statele Unite a pierdut 36 de milioane de dolari pentru că nu și-a validat biletul câștigător în termenul legal, a transmis Loteria din Florida.

Pentru extragerile Mega Millions, perioada de revendicare a unui premiu este de 180 de zile. Biletul în cauză a fost jucat în luna august, iar perioada de revendicare a premiului s-a încheiat pe 11 februarie, potrivit Business Insider.

Biletul Quick Pick câștigător a fost cumpărat de la un magazin Publix din Jacksonville, a mai spus Loteria. Opțiunea Quick Pick permite unui dispozitiv să selecteze aleatoriu numerele pentru un jucător. Aceste bilete costă 2 dolari.

După cum prevede legea din Florida, în această situație, 80% din bani vor fi transferați către un fond destinat educației. Restul de 20% va fi păstrat pentru fondul de premii.

În decembrie, tot în Florida, un alt jucător la loterie a ratat un câștig de 44 milioane de dolari din același motiv.

În situația în care un jucător câștigă un premiu mare, acesta trebuie să meargă la sediul Loteriei din Florida aflat în Tallahassee, pentru verificarea biletului, în termen de 180 de zile.

Într-un alt incident nefericit la loterie, în 2021, o femeie din California nu și-a putut încasa câștigul substanțial pentru că și-a deteriorat din greșeală biletul care fusese uitat în buzunarul unei haine puse în mașina de spălat.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri