Un judecător din Arkansas a fost găsit mort pe fundul unui lac

Data actualizării: Data publicării:
Jeremiah Bueker
Un judecător din Arkansas a fost găsit mort pe fundul unui lac. FOTO: Twitter

Un judecător din Arkansas a fost găsit mort pe fundul unui lac duminică, după ce a dispărut în weekend în timpul unei călătorii cu familia și prietenii, scrie CNN.

Este vorba despre judecătorul Jeremiah Bueker, în vârstă de 48 de ani.

El se afla în comitatul Jefferson pentru „o călătorie de agrement” cu familia și prietenii, iar la un moment dat „s-a aventurat să plece singur” pe lac. De atunci nu a mai fost văzut în viață, au declarat anchetatorii.

Cei care veniseră cu el în excursie au început să îl caute și, după apusul soarelui, au sunat la 911. A fost declanșată o acțiune de căutare la sol dar și în apă. Din cauza vizibilității reduse, la un moment dat acțiunea de căutare a fost întreruptă până dimineața.

Echipele de salvare au mers pe lac cu bărci cu scanare laterală, ceea ce le-a permis să aibă „o vedere panoramică a apei”. În jurul orei 9, sonarul a semnalizat prezența unui cadavru pe fundul lacului.

Familia a identificat cadavrul ca fiind al lui Bueker. Va fi efectuată și o autopsie pentru stabilirea exactă a circumstanțelor morții.

Medicul legist April Davis a declarat că nu au fost remarcate semne de violență, iar autopsia va urma procedura standard, un raport final urmând să fie prezentat în trei-șase luni.

Lacul Mud se află în estul Arkansas, la aproximativ 40 de mile sud-est de Memphis, Tennessee.

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri