Un pastor din Kenya și-a înjunghiat mortal soția în timpul slujbei de duminică, în fața enoriașilor, după care s-a sinucis

Data publicării:
biserica

Un pastor din Kenya și-a înjunghiat soția în timpul unei slujbe, apoi și-a tăiat gâtul, scena sângeroasă provocându-le un șoc uriaș membrilor congregației prezenți la serviciul religios, relatează CNN.

Duminică, Elijah Misiko, pastor asistent la Biserica Evangheliei lui Dumnezeu din Mombasa, s-a ridicat de pe scaunul său și s-a apropiat de soția lui, pastor principal Ann Mughoi, pe care a înjunghiat-o cu unul din cuțitele pe care le ascunsese într-un plic, potrivit poliției care a aflat aceste informații de la martori oculari.

S-a dus spre soția lui în timp ce oamenii din biserică se rugau ca și cum ar fi vrut să-i șoptească ceva”, a spus comandantul poliției locale, Julius Kiragu. „Apoi a luat unul dintre cuțite și a înjunghiat-o de două ori. El a crezut că este moartă. Apoi s-a înjunghiat de trei ori în stomac și și-a tăiat gâtul”, a mai declarat Kiragu.

Bărbatul a murit instantaneu din cauza rănilor grave suferite, iar soția lui a murit după câteva ore, într-un spital local.

Potrivit șefului poliției locale, între cei doi soți exista o luptă îndelungată pentru preluarea controlului bisericii respective. De altfel, în 2017, Misoko a fost arestat după ce a fost acuzat de soție că plănuia să o ucidă. A fost, însă, eliberat după câteva ore, pentru că anchetatorii nu au descoperit nicio probă care să susțină acuzațiile femeii. După acel incident, cei doi soți, care aveau împreună patru copii, au trăit separat.

Misoko a lăsat o scrisoare de adio de 17 pagini în care spune că soția lui merita să moară pentru că a încercat să-l exclusă din biserica pe care au fondat-o împreună.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri