VIDEO. Copiii salvați dintr-o peșteră din Thailanda, primele declarații: Vă mulţumesc pentru că aţi intrat să mă ajutaţi

Data actualizării: Data publicării:
copii

Copiii şi antrenorul lor salvaţi dintr-o peşteră în Thailanda într-o misiune dramatică, pe care întreaga lume a urmărit-o cu sufeltul la gură, au vorbit pentru prima dată cu presa de când au fost scoşi din subteran. Au mulţumit scafandrilor care i-au adus în siguranţă la suprafaţă şi milioanelor de oameni care s-au rugat pentru ei.

De pe patul de spital, băieţii, cu vârste cuprinse între 11 şi 16 ani, au spus că se simt bine şi au vorbit despre ce vor să mănânce atunci când vor reveni acasă. Copiii şi antrenorul lor vor fi externaţi joi.

Au stat blocaţi în peşteră timp 18 zile şi au fost scoşi treptat în cadrul unei operaţiuni care a durat 3 zile. La câteva ore după ce au fost salvaţi, galeria unde se refugiaseră de puhoaie a fost inundată total.

Adul Sam-on, copil salvat: Bună, eu sunt Adul. Acum sunt foarte bine. Vă mulţumesc foarte mult pentru că m-aţi ajutat.

Pipat Photi, copil salvat: Sunt sănătos acum. Vă mulţumesc că v-a preocupat soarta mea şi vă mulţumesc pentru că aţi intrat să mă ajutaţi. Nu vă mai faceţi griji pentru mine acum, sunt în siguranţă.

Chanint Wiboonrungrueng, copil salvat: Vreau să le mulţumesc trupelor SEAL care au venit să ne ajute şi să le mulţumesc tuturor pentru susţinerea morală.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri