Video. Efortul pe care l-a făcut un tânăr rănit în Vegas pentru a da mâna cu Trump

Data publicării:
ranit trump

Președintele SUA, Donald Trump, a vizitat răniții aflați în spital în urma atacului armat de la Las Vegas. Thomas Gunderson a încercat să treacă peste durerile provocate de glonțul care l-a lovit în picior pentru a da mâna cu președintele. Videoclipul său a devenit rapid viral.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Thomas Gunderson este una dintre cele aproape 500 de persoane rănite duminică noapte la festivalul country de la Las Vegas.

El a publicat un videoclip pe Facebook cu momentul în care Donald Trump, alături de Melania, l-au vizitat în spital. În videoclip se poate obersva cum tânărul face un efort pentru a se ridica din pat ca să îl salute pe președintele SUA cum se cuvine, deși Prima Doamnă l-a îndemnat să nu se ridice, notează Business Insider.

„Nu o să stau întins atunci când președintele țării mele vine să dea mâna cu mine”, a scris Gunderson pe Facebook.

Tânărul se reface după ce a fost împușcat în picior de Stephen Paddok în masacrul de la Las Vegas, unde 58 de oamei au murit.

„Acest tânăr pare puternic”, a spus Trump când a intrat în camera de spital a rănitului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri