VIDEO Un belgian și-a înscenat moartea pentru a „da o lecție de viață familiei”. Apoi a apărut la înmormântare cu elicopterul

Data actualizării: Data publicării:
colaj
Un belgian și-a înscenat moartea pentru a „da o lecție de viață familiei” FOTO: TikTok/ el.tiktokeur2

Un belgian le-a făcut apropiaților o farsă pentru care va fi ținut minte mult timp de-acum înainte înscenându-și moartea, după care a apărut la propria înmormântare cu elicopterul.

David Baerten, 45 de ani, creator de conținut pe TikTok cu peste 160.000 de urmăritori, a pus la cale toată povestea morbidă împreună cu soția și copiii. Bărbatul a spus că a decis să orchestreze farsa ca să vadă cui îi păsa într-adevăr de el și ca să le dea apropiaților o lecție, potrivit The Times.

Vestea „morții” lui Baerten a fost dată de unul din copiii lui, care a postat pe o rețea socială un omagiu. „Odihnește-te în pace, tati. Nu voi înceta niciodată să mă gândesc la tine. De ce este viața atât de nedreaptă? De ce tu? Urma de devii bunic și încă aveai toată viața înainte. Te iubesc! Te iubim! Nu te vom uita niciodata”, a scris fiica lui. Ulterior au fost postate și detaliile legate de înmormântare.

Falsa înmormântare a avut loc în apropiere de orașul Liege, weekendul trecut. Zeci de persoane îndoliate s-au adunat la locul stabilit. Dar când ar fi trebuit să înceapă ceremonia, în zonă a aterizat un elicopter.

„Mortul” și o echipă de filmare au sărit din elicopter în mijlocul procesiunii: „Vă salut pe toți, bine ați venit la înmormântarea mea”, le-a spus David Baerten celor prezenți.

@el.tiktokeur2 Tu nous as eu on t aime mon ami on est content que tu es parmis nous ❤️❤️#pourtoii #fyp #fypシ @Ragnar_le_fou ♬ son original - Thomas faut

Unii au fost extrem de fericiți pentru „întoarcerea din morți” a bărbatului, alergând spre el pentru a-l îmbrățișa, dar alții au rămas uluiți în parcare, nevenindu-le a crede că trăiesc una ca asta.

Au fost și persoane care s-au arătat șocate de cele întâmplate, iar nemulțumirea lor l-a forțat pe Baerten să dea explicații. Astfel, el a spus că a pus la cale toată povestea pentru că nu-i plăcea felul în care se purtau o parte din membrii familiei și prieteni.

„Ceea ce se întâmplă în familia mea mă doare, nu sunt niciodată invitat la nimic. Nimeni nu mă vede. Ne-am îndepărtat cu toții. Și m-am simțit neapreciat. De aceea am vrut să le dau o lecție de viață, să le arăt că nu ar trebui să aștepți până când cineva moare”, a explicat el.

Baerten a spus că, după farsă, a fost contactat de mai mulți apropiați, ceea ce pentru el a însemnat că toată povestea și-a atins scopul.

În timp ce Baerten nu a lansat încă un videoclip complet cu farsa lui, un alt utilizator TikTok a surprins reacțiile din momentul aterizării elicopterului și îmbrățișările primte de bărbat.

„Ne-ai făcut-o, te iubim, prietene! Suntem fericiți că te afli printre noi”, a scris Thomas Faut alături de videoclipul pe care le-a distribuit pe contul lui de TikTok, el.tiktokeur2.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri