Melania Trump s-a întors în campania electorală la aproape o lună după ce a fost infectată cu coronavirus

Data publicării:
Melania Trump, prima doamna a SUA
Foto: Guliver/GettyImages

Melania Trump, Prima Doamnă a Statelor Unite, s-a întors în campania electorală la aproape o lună după ce a fost infectată cu coronavirus și cu o săptămână înainte de alegerile prezidențiale, scrie The Guardian.  

Prima Doamnă a amânat săptămâna trecută o călătorie, invocând o „tuse persistentă”. De atunci nu a mai apărut la mitingurile lui Trump, de când președintele a început campania sa în Florida. Dar marți a susținut un discurs în Philadelphia, mulțumindu-le celor prezenți pentru tot sprijinul arătat familiei sale. 

“Vă mulțumesc pentru toată dragostea pe care ne-ați arătat-o atunci când familia noastră a fost diagnosticată cu COVID-19. Ne simțim mult mai bine acum grație unui stil de viață sănătos și unor opțiuni terapeutice fantastice care sunt accesibile în țara noastră”, a declarat Melania Trump.

Melania Trump le-a spus celor din public că a fost foarte norocoasă, deoarece diagnosticul a venit cu simptome ușoare. "Am experimentat dureri în tot corpul, tuse, migrene și m-am simțit extrem de obosită de foarte multe ori”.

Diagnosticată pozitiv cu COVID-19 în acelaşi timp cu soţul ei, pe 1 octombrie, Prima Doamnă a SUA a anunţat la jumătatea lui octombrie că testele sale au devenit negative.

Editor : Iulia Iancu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri