Bătaie în direct între politicieni într-o emisiune tv în Republica Moldova. „Nu mă fă lepădătură!” VIDEO

Data actualizării: Data publicării:
incaierare intre 2 politicieni in studio tv
Emisiunea a fost întreruptă în urma încăierării dintre cei doi politicieni. Sursa foto: Facebook, captură video

Bătaie în direct într-un studio tv din Republica Moldova. Doi politicieni s-au încăierat după o neînțelegere în timpul emisiunii, incident încheiat cu intervenția ambulanței pentru unul din ei, potrivit site-ului TV8.

În timpul emisiunii a avut loc un schimb de replici mai aprins între cei doi politicieni, Sergiu Tofilat, membru al Partidului Schimbării, și Ghenadie Cosovan, fost vice-ministru de Interne.

Conflictul s-a declanșat după ce Sergiu Tofilat l-a numit pe Ghenadie Cosovan „lepădătură”, iar acesta a ripostat, stropindu-l pe membrul Partidului Schimbării cu apă. Imediat după aceasta, Sergiu Tofilat a sărit de pe scaun și l-a luat la pumni pe Ghenadie Cosovan, l-a strâns de gât și l-a doborât la pământ.

Unul dintre ceilalți invitați din platou, fostul primar al Chișinăului, Dorin Chirtoacă, a scris apoi pe rețelele sociale că a fost nevoie de intervenția ambulanței, pentru a-i acorda primul ajutor lui Ghenadie Cosovan, care rămăsese întins la pământ în urma conflictului.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : A.R.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri