Video Momentul în care un glonț lovește în cap un soldat Wagner

Data actualizării: Data publicării:
ezgif.com-resize (6)

Moment rar surprins pe frontul din Ucraina. O filmare apărută pe rețelele a înregistrat exact clipa în care un glonț lovește în cap un soldat rus. Acesta a scăpat cu viață doar datorită căștii de protecție.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Filmarea, postată pe un cont de Twitter, arată mai mulți soldați adăpostindu-se după un zid. Unul dintre el este lovit din spate de un proiectil, cel mai probabil glonț, care îi aruncă accesoriile prinse de casca de protecție, dar soldatul scapă cu viață tocmai pentru că purta cască.

Cel care a postat filmarea susține că este vorba despre soldați Wagner, iar scena s-ar fi petrecut în Bahmut, însă informația este greu de verificat. 

Totuși, aceeași filmare apare și pe alte conturi Twitter, cu explicația că ar fi fost realizată de un reporter rus aflat pe frontul din Bahmut împreună cu trupele Wagner și ar fi fost distribuită inclusiv de agenția rusă de știri Ria Novosti,

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri