Musk s-a certat pe Twitter cu un angajat. După ce i-a spus că e "cel mai rău", și-a cerut scuze și l-a chemat înapoi la muncă

Data publicării:
Elon Musk twitter
Musk s-a certat pe Twitter cu un angajat. Foto: Profimedia Images

Elon Musk și-a cerut scuze pentru un schimb de replici pe care l-a avut pe Twitter cu un angajat care nu știa dacă fusese sau nu concediat, scrie BBC.

Disputa a început după ce angajatul Halli Thorleifsson i-a trimis un mesaj pe Twitter lui Musk în care îi spunea că șeful de la Resurse Umane nu îi putuse răspunde dacă e sau nu concediat.

Musk i-a răspuns întrebându-l: "Ce muncă ai făcut?"

După o serie de întrebări și răspunsuri ulterioare, Thorleifsson a anunțat că a primit un e-mail prin care se confirma că a fost concediat.

La final, Musk a publicat un mesaj pe Twitter în care l-a descris pe Thorleifsson ca fiind "cel mai rău". Ulterior, a șters această postare. După câteva ore, Musk a revenit pe platformă cu un nou mesaj în care își cerea scuze și ăi oferea angajatului postul înapoi. "Aș dori să-i cer scuze lui Halli pentru că am înțeles greșit situația. Asta pentru că m-am bazat pe lucruri care mi s-au spus și care nu sunt adevărate. Se gândește să rămână pe Twitter", a adăugat el.

Luni, Thorleifsson a declarat pentru BBC că nu a putut obţine un răspuns din partea departamentului de resurse umane al Twitter cu privire la faptul că a fost sau nu concediat.

"Teoria mea este că au făcut o greşeală şi acum caută orice pot găsi pentru a face din asta o concediere motivată, pentru a evita să fie nevoiţi să îşi îndeplinească obligaţiile contractuale", a spus el.

Thorleifsson, care şi-a vândut agenţia de creaţie Ueno către Twitter în 2021, nu a dorit să spună cât a fost plătit de companie. Cu toate acestea, se speculează că Twitter ar trebui să-i plătească o sumă considerabilă la plecarea sa din firmă.

Thorleifsson suferă de distrofie musculară şi a făcut o campanie în Islanda pentru un a îmbunătăţi accesul în cazul persoanelor care folosesc scaune cu rotile. Atunci când şi-a vândut compania către Twitter, el a organizat în aşa fel tranzacţia încât să plătească un impozit mare guvernului islandez. Anul trecut, Thorleifsson a fost votat persoana anului în Islanda de mai multe instituţii media.

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri