„Naziști nenorociți!” Propagandistul lui Putin, delir după ce Scholz a anunțat că trimite tancuri în Ucraina

Data actualizării: Data publicării:
vladimirisoloviov in direct la tv
Vladimir Soloviov, propagandistul lui Putin, amenință Germania că va deveni o țintă a Rusiei. Sursă foto: captură Twitter

Vladimir Soloviov, principalul propagandist al Kremlinului, s-a dezlănțuit după ce Germania a decis că va livra tancuri Leopard Ucrainei. El i-a făcut „naziști nenorociți” pe liderii politici de la Berlin, de la cancelarul Olaf Scholz, până la ministrul de Externe Annalena Baerbock, și a spus că teritoriul Germaniei devine o țintă legitimă pentru Rusia, dacă livrează astfel de arme.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„E timpul să trimitem un mesaj clar: considerăm că Germania este parte a conflictului și că tancurile germane care vor fi trimise (în Ucraina) ne vor duce cu siguranță la concluzia că teritoriul Germaniei, bazele militare și alte obiective sunt ținte legitime. NATO vrea să participe în mod viclean la acest război, pretinzând că nu luptă. S-o credeți voi! Iar Pistorius (ministrul apărării din Germania - n.r.) va rămâne în istorie ca un cretin care transformat Germania într-un morman de ruine. La fel și Scholz! Și Baerbock (ministrul de externe german - n.r.)! Iar poporul german va afla ce lideri naziști a crescut și adus la putere. Asta e părerea mea subiectivă. Noi suntem agresorul? Nenorociților, de opt ani alimentați regimul nazist din Ucraina. De opt ani omorâți oameni în Donbas. De opt ani mințiți prin gura «mamei» Merkel. Nu ați văzut tragedia din Donbas, omorârea copiilor din Donbas. Iar acum pozați în ce? Farisei europeni! Naziști nenorociți!”, a spus Vladimir Soloviov la emisiunea sa de la postul Rusia-1. 

Guvernul german a confirmat miercuri că decizia de a trimite 14 tancuri Leopard 2 în Ucraina a fost anunțată de cancelarul Scholz în cadrul unei ședințe de cabinet.

De asemenea, Germania va aproba și exportul  pe frontul din Ucraina a tancurilor Leopard 2 deținute de către alte țări terțe.

Pe lângă tancurile germane Leopard, și Statele Unite au anunțat că vor trimite tancuri grele Abrams în Ucraina.

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri