O femeie și-a dat seama că în mașina ei se află un bărbat aproape dezbrăcat abia după o oră de condus

Data publicării:
masina rosie parcata in fata unei case
O femeie și-a dat seama că în mașina ei se află un bărbat aproape dezbrăcat abia după o oră de condus. Foto: Profimedia

O femeie din statul american Rhode Island care mergea cu mașina la muncă a făcut o descoperire alarmantă când a ajuns: un bărbat aproape dezbrăcat zăcea pe bancheta din spate a SUV-ului ei, potrivit polițiștilor citați de NBC News.

Femeia a ascultat un podcast în timpul drumului, care a durar aproape o oră, și și-a dat seama de prezența bărbatului abia când a vrut să iasă din mașină.

A sunat la numărul de urgență 911, iar polițiștii veniți la fața locului l-au găsit pe bărbat dormind în mașină. Acesta purta doar o pereche de pantaloni scurți în jurul unui picior și o cămașă înfășurată în jurul unui braț, potrivit polițiștilor.

Polițiștii l-au identificat apoi pe tânărul de 21 de ani, pe numele căruia fusese deja emis un mandat de arestare pentru intrare prin efracție.

Potrivit poliției, tânărul a intrat în mașina femeii după ce aceasta a pornit vehiculul, în fața casei sale, profitând de faptul că ea a intrat în casă pentru un moment, și a adormit pe bancheta din spate. Bărbatul băuse o cantitate mare de alcool și fumase marijuana.

El a fost arestat sub suspiciunea de intrare prin efracție în mașina femeii.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri